WELKOM
SCROLL NAAR BENEDEN

 // HOE BEGON HET?

In 2011 kreeg ik voor het eerst een camera in mijn hand gedrukt bij een project. Ik had destijds totaal geen benul van de fotografie wereld. Ik werd dus letterlijk in het diepe gegooid. Een saaie uitdaging dacht ik toen. Gaandeweg begon ik het fotograferen leuk te vinden. Ik besloot mijn eerste camera te kopen en werd net als velen een hobby fotograaf. Ik nam mijn camera vaak mee naar het buitenland, dierentuinen, attractieparken etc. Het werd leuker en leuker. Het begon een passie te worden. Ik ben in 2016 een kledingzaak begonnen. Na een tijdje vroeg ik mij af: Waarom combineer ik het fotograferen niet met het runnen van mijn kledingzaak. De kleding in mijn kledingwinkel ben ik toen gaan fotograferen. Je raadt het al.. Het begon amateuristisch, maar inmiddels ben ik uitgegroeid tot een professionele productfotograaf. Mijn inzet en doorzettingsvermogen hebben ervoor gezorgd waar ik nu sta.

Ik geloof dat een ieder hetgeen dat ik bereikt heb, ook kan bereiken middels inzet, discipline, doorzettingsvermogen en een visie hebben. Verder moet je het stukje creatief zijn niet vergeten. 
Je kunt onze fotostudio in Den Haag/Wateringen huren voor fotoshoots van jouw producten en portretfoto's. U kunt ons ook inhuren voor de uitvoer van uw productfotografie.// ROUTEBESCHRIJVING
// ONZE DIENSTEN?

Bekijk ook onze DIENSTEN (apparatuur verhuur, productfotografie, catering) om alle mogelijkheden te ontdekken.

Wij denken graag met jou mee, zodat jij het beste resultaat uit jouw fotoshoot en onze fotostudio kunt halen!


//Heb je een ander leuk idee?

Neem gerust contact met ons op!

VRAGEN OVER EEN FOTOSTUDIO HUREN IN DEN HAAG OF ONZE DIENSTEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!


// CONTACTFORMULIER